Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
APRIL 2017

Månedens CD bliver til Naxos MusikKlub

'Månedens CD' skifter navn og bliver fra april til Naxos MusikKlub. Det betyder at vi fremover byder på endnu flere gode tilbud:

- Vi håndplukker fortsat hver måned en CD blandt de bedste og mest anmelderroste udgivelser og sender til dig. Fra april falder Månedens CD i pris og koster nu blot 90 kr. + fri fragt
- Hver måned tilbydes du gratis download af et eller flere udvalgte værker.
- Vi har løbende konkurrencer om koncertbilletter og andre spændende tilbud.

MÅNEDENS CD I APRIL:
For april har vi valgt den anmelderroste udgivelse med Rimsky-Korsakovs imponerende Scheherazade Symfoniske Suite Op. 35, fortolket af Philhamonia Zurich med den italienske stjernedirigent Fabio Luisi i spidsen.

Læs mere om udgivelsen HER

Du kan selvfølgelig altid afmelde Månedens CD. Vi sender dig en mail med info om CD'en, så du kan se, om det er noget for dig, inden vi sender den.

Start dit abonnement HER og få adgang til de mange gode musikalske tilbud allerede idag.
Viser 1 vare
Image Scheherazade
MÅNEDENS CD I APRIL

"Man kan få virkelig gode indspilninger med Mariss Jansons. Og med Valerij Gergjev. Men Luisi og hans orkester leverer klarhed og en levende elegance med fine solopræstationer, uden at man savner bredde i orkesterudtrykket.
Resultatet, optaget tilbage i juli, lyder live. Dét er den særlige charme ved de store orkestres nye udgivelser, som de selv bringer til torvs på deres egne plademærker, og som uden videre kan findes og købes på nettet."
♥ ♥ ♥ ♥
Politiken, januar 2017

Et af de mest imponerede musikalske værker af den russiske komponist Nikolai Rimsky-Korsakov er utvivlsomt hans Scheherazade: Symfoniske Suite Op. 35. Værket, som er baseret på 1001 nats eventyr om prinsessen Scheherazade, er nu blevet fortolket af Philhamonia Zurich med Fabio Luisi i spidsen. En af deres live-optagelser – med ensemblet ”I topform” for nu at citere Neue Zürcher Zeitung – er sat på albummet.
”(K)oncertmester Bartlomiej Niziol, som, med sin violin, legemliggør Scheherazade, medens hun fortæller sit livs historie – spiller sin del med upåklagelig intonation og en utrolig kreativ frihed, og Fabio Luisi dirigerer med en ivrig følsom atmosfære og med vekslende drive og tilbageholdenhed, som giver det hele til et fremragende dramatisk liv."


kr. 139,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer