Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
Julens musik

Alt det bedste..

Gå julen i møde med den skønneste julemusik i ørerne.
Find bestsellere som 'Jul i den gamle by' og 'Jul i Danmark', og lad dig overraske af forfriskende indspilninger med nye bud på julens musik.
Viser 28 varer
Image In Dulci Jubilo - Music for the Christmas season
På vinterens dunkle nattehimmel træder en klar stjerne frem og tænder adventens forventning om Jesu fødsel - midt i den mørkeste tid bevæger året sig i retning af lysets genkomst. Med stemningsfulde værker af barokmesteren Dietrich Buxtehude og kredsen af komponister omkring ham i 1600-tallets Nordtyskland, dirigerer Paul Hillier sit Grammyprisvindende ensemble Theatre of Voices gennem en forfriskende udvidelse af det traditionelle julerepertoire.

kr. 139,95
Image Jul i Danmark
En skøn samling af kendte danske julesange og alt hvad der hører julen til.
Nyd over 2 timers musik med uddrag fra Messias og Juleoratoriet, til vidunderlige og finurlige klassikere som: Rudolph, O Come all ye Faithful og naturligvis White Christmas.

En Naxos jule-bestseller!

kr. 139,95
Image Jul i den gamle by
Jul i Den Gamle By tager udgangspunkt i Den Gamle Bys juleudstilling og fortæller historien om danskernes jul. I nært samarbejde med Den Gamle By har vi udvalgt et repertoire, der på én gang har musikalsk tyngde, og som samtidig repræsenterer julens lydside, som danskerne gennem generationer har oplevet den.

En Naxos jule-bestseller!
8.573150

kr. 59,95
Image GLADE JUL, DEJLIGE JUL
Kendte danske og nordiske julesange - sunget af Mogens Dahls Kammerkor og med akkompagnement af Anders Paulsson. Som bonus finder du i bookletten også 3 opskrifter på julekager fra de forskellige nordiske lande.

En Naxos jule-bestseller!

kr. 59,95
Image Danske julesalmer og sange
Danske Julesalmer og Sange er den perfekte samling af julemusik til
december måned, til dansen om juletræet og til at komme i julestemning. Sunget af Musica Ficta og med Bo Holten i spidsen kan du her få alle juleklassikerne med et af danmarks allerbedste kor. Kimer I klokker, Julen har bragt velsignet bud, Blomstre som en rosengård, Det kimer nu til julefest, Sikken voldsom trængsel og alarm, Nu er det jul igen og mange, mange flere.

kr. 110,00
Image Christmas with Septura
Klassisk julemusik for brassband-septet i virtuose og varierede arrangementer. Blandt andre: In the bleak Midwinter, En rose så jeg skyde og uddrag af Messias og Juleoratoriet

kr. 80,00
Image 3CD-BOX: Christmas & the City
Amerikansk jul så det driver!
Med alle de største stemmer og stjerner: White Christmas (Bing Crosby), Santa Claus is coming to Town (Frank Sinatra), Winter Wonderland (Louis Armstrong), Blue Christmas (Elvis Presley), Deck the Halls (Nat King Cole) etc.

kr. 129,75
Image Messiah
Ingen jul uden Händels festlige og stemningsfulde Messsias (med Halleluja-koret). Her i en velanmeldt og eksklusiv, autentisk opførelse med originalinstrumenter og drenge og herrer som kor og solister – ligesom det oprindelig lød tilbage på Händels tid.

kr. 119,95
Image Nutcracker (The)
Stjernedirigenten Mikhail Pletnev og Det Russiske Nationale Orkester spiller Peter Tjajkovskis elskede ballet og juleeventyr Nøddeknækkeren. Mere magisk og stemningsfuldt bliver det ikke – både for børn og for voksne!

kr. 139,95
Image Christmas Presence
The King’s Singers præsentere her et album af festlig julemusik, hvor de blander gamle og moderne værker med traditionelle favoritter og nye arrangementer - indspillet live fra deres “spirituelle hjem” i King’s College Chapel, Cambridge.

kr. 139,95
Image Christmas Oratorio, highlights
En særudgave med kun de kendteste kor og arier fra J.S. Bachs elskede Juleoratorie.

kr. 59,95
Image Twelve Days of Christmas
The King’s Men er en vokalgruppe, der udspringer af det berømte engelske kor King's College Choir. Med masser af overskud og glimt I øjet, fremfører de her nogle af de lettere juleklassikere som The Christmas Song, Santa Baby og Twelve days of Christmas, men også mere traditionelle christmas carols som Away in a Manger.


kr. 99,95
Image Christmas with St John's
The Choir of St John’s College, Cambridge er et verdens fineste drenge- og herrekor og har været en hjørnesten i den engelske kortradition siden 1670’erne. På dette helt unikke album blandes nogle af de populære christmas carols med forfriskende, melodiøse ny-klassikere og helt ny-skrevne juleværker, specielt tilegnet til koret.

kr. 139,95
Image Adeste Fideles
En bred buket af skønne Christmas-carols fra St. James' Palace, London med Her Majesty's Chapel Royal. Bl.a. med O little Town of Bethlehem, Hark the Herald Angels Sing og We Wish You a Merry Christmas.

kr. 139,95
Image Christmas Oratorio
Et af de bedst anmeldte klassiske albums i 2016!
Politiken tildelte 6 hjerter og skrev:
“Skal der et ordentligt skud kvalitetsunderholdning til juledagene under træet, er skotske Dunedin Consorts fantastiske udgave af Bachs Juleoratorium det bedste bud.”

kr. 239,95
Image Let the Angels Sing
I spidsen for DR VokalEnsemblet har Michael Bojesen udvalgt en fantastisk selektion af carols og julesalmer henover århundreder og fra hele verden.
Som stjernen i toppen af juletræet høres blokfløjtevirtuosen Michala Petri.

kr. 139,95
Image 6CD-BOX: Cantatas for Christmas
Lækker boks med Bachs mange skønne og festlige julekantater.
Her er tale om en superindspilning med mange af verdens førende sang-solister samt Monteverdi Koret og de Engelske Baroksolister under ledelse af Bach-specialisten John Eliot Gardiner.
Kræs for kendere!

kr. 279,95
Image Christmas Story (The)
Dette album præsenterer historien i juleevangeliet via smuk gammel gregoriansk kirkesang, motetter, responsorier og traditionelle folkeviser.
Paul Hillier leder korene Theatre of Voice og Ars Nova gennem en musik som han selv har fremfundet og arrangeret fra italienske, tyske, danske, engelske og amerikanske kilder.
Inderlig, rolig og stemningsfuld julemusik.


kr. 79,95
Image Christmas with the Vienna Boys' Choir
Verdens måske mest kendte drengekor synger her de mest elskede tyske og englske julesange.
CD2 indeholder uddrag fra Händels Messias.

kr. 139,95
Image Venetian Christmas (SACD)
Venetian Christmas er luksuriøs instrumental barokmusik fra det 18. Århundrede. Intet sted i verden var julen så overdådigt og festligt fejret som i Venedig på dette tidspunkt. Italienske Arte dei Suonatori har sammensat et farverigt program af musik herfra, som naturligvis indeholder Vivaldi - byens kendteste komponist gennem tiderne.

kr. 139,95
Image Classical Christmas (10 CD)
En rig samling af alle de mest kendte og vigtige klassiske juleværker, indspillet af de største klassiske stjerner – bl.a. Herbert von Karajan, Sir Adrian Boult, Dietrich Fischer- Diskau, Joan Sutherland og Leontyne Price. Sættet indeholder bl.a. hele Juleoratoriet af J.S. Bach, Tjajkovskis Nødeknækkeren og hovedparten af Händels Messias.
Stort, flot og højt til loftet!


kr. 139,95
Image Joyeux Noël: French Christmas Music (3 CD)
En boks med spændende instrumental klassisk fransk julemusik af komponister som Charpentier, Michel Corrette og flot orgelmusik af Cesar Franck.

kr. 99,75
Image Messiah
Händels Messias, som den smukt kan klinge for trompet og orgel spillet af danmarks stjernetrompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johanssen.


kr. 59,95
Image They Fairytale Ballets
Flot boks med betagende dvd-udgaver af eventyrballetterne Coppélia, Svanesøen, Askepot og Tornerose. Især egnet for 10-16 årige og opefter. Opsætningerne er optaget på Pariser Operaens Ballet og den Hollandske National Ballet.
kr. 399,95
Image Nutcracker, The
Fantastisk live optagelse fra Royal Opera House.
“Nøddeknækkeren er en af de bedste jule-fornøjelser både for børn og for voksne. The Royal Ballets opsætning er en smuk, magisk og gennemgående traditionel fortolkning af ETA Hoffman's udødelige, men også underlige historie.” Sunday Express

kr. 239,95
Image Napoli
“Balletfreaks over hele verden vil elske denne dvd, der er en charmerende invitation til Bournonvilles guldalderverden” Information.
En af hjørnestenene i den Kongelige Danske Ballet skabt i 1842 af kompagniets mest kendte og hyldede balletmester: August Bournonville. Her i en opsætning af selveste ballet mester Nikolaj Hübbe.

kr. 239,95
Image Napoli (BD)
kr. 349,95
Image Alice's Adventures In Wonderland
Lewis Carrolls populære børnebog: Alice i Eventyrland er basis for denne ballet version af Christopher Wheeldon.
Samme opsætning blev danset på Det Kgl. Teater i 2016; “den skal nok favne et bredt familiepublikum- befriende med en anderledes sort og syret historie i
forhold til de senere års pastelsøde Nøddeknækker” skrev Politiken.


kr. 239,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer