Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
NAXOS 30 År

Jubilæum

Her er vores bedst sælgende danske titler over de sidste mange år.
Viser 30 varer
Image 3CDBOX: Englesang
kr. 80,00
Image Vinterrejse
Franz Schuberts Vinterrejse
Johan Reuter, Baryton
Tove Lønskov, Klaver

på dansk ved Ole Klitgaard. Booklet indeholder både dansk og tysk tekst.

kr. 59,95
Image Grib Dagen
Glæd dig ved dagen i dag, og fæst ikke lid til den næste, nu, mens vi taler, lister vores tid misundelig bort.

Sådan lyder et par linjer fra den romerske digter Horats' digt: "Carpe diem" - Grib Dagen! En opfordring til at leve livet i nuet.

vi har valgt en række skønne livsbekræftende værker, som helt sikkert vil få smilet og optimismen frem i de fleste.
Skønne værker af Bach, Boccehrini, Mozart, Bellman og Alven.

kr. 30,00 (kr. 59,95)
Image Requiem
Miriam Allan, sopran;
Anne Buter, mezzosopran;
Marcus Ullmann, tenor;
Martin Snell, bas.
Gewandhaus Chamber Choir; Leipzig Chamber Orchestra/
Morten Schuldt-Jensen.
.. En af de bedste Requiem fortolkninger jeg har hørt ...
Nerikes Allehanda


kr. 49,95
Image Peter og Ulven
Peter og Ulven læst af Jesper Klein.
Musik af Sergey Prokofiev.


kr. 59,95
Image Børns Klassiske Favoritter 1
Børns Klassiske Favoritter, Leg, Hvile, Fantasi

kr. 80,00
Image Den Danske Sangskat 3
CD 1: sange af Carl Nielsen
CD 2: Højskolesange
CD 3: 20 Århundredes sange


kr. 59,75
Image Schubert på dansk
Schubert på dansk
20 lieder. På danks ved Ole Klitgaard

Helene Gjerris, mezzosopran. Johan Reuter, baryton. Tove Lønskov


kr. 59,95
Image Den Danske Sangskat 1
CD1: sange af Weyse
CD2: Sange fra Romantikken
CD3: Salmer


kr. 59,75
Image Drømmeland - musik til ro og hvile
Drømmeland er en 3CD boks med klassisk musik for børn.
CD1: Klassiske vuggeviser
CD2 Mozart til ro og hvile
CD3: Bach til ro og hvile


kr. 80,00
Image Den Danske Sangskat 2
CD1: Folkesange
CD2: Sange af H.C.Andersen
CD3: Børnesange


kr. 59,75
Image 3CD-BOX: Opera klassikere
Følg med ind i operaens vidunderlige verden fyldt med drama, fantasi, passion og skøn musik. I Opera Klassikere finder du arier, kor og ouverturer fra de udødelige operaer af de største komponister såsom Mozart, Beethoven, Bizet, Puccini, Rossini, Tjajkovskij, Verdi og Wagner.

kr. 80,00
Image Børns Klassiske Favoritter 2
kr. 80,00
Image Bach for Meditation
Her kan vi høre nogle af Bachs mest smukke og meditative stykker, bl a den kendte "Air" fra "Orkestersuite nr. 3" og arien fra "Goldbergvariationerne".

kr. 59,95
Image Min første klassike musik
Serien "Min Første Klassiske" er et perfekt springbræt til en livslang rejse igennmem klassisk musik. Musikken er nøje udvalgt og skærddersyet til unge lyttere og omfatter kendte musikstykker, såvel sommere skjulte juveler.

kr. 59,95
Image Mozart for Meditation
Mozart for Meditation - Eder Quartet, Concentus Hungaricus, András Ligeti, Jenö Jandó, Wolfgang Sobotka, Capella Istropolitana, Johannes Wildner, Kosice Teachers' Choir, Camerata Cassovia, Patrick Gallois, Swedish Chamber Orchestra, Katarina Andreasson, Fabrice Pierre, Barry Wordsworth, Ernst Ottensamer, Vienna Mozart Academy, Stephen Gunzenhauser, Takako Nishizaki, Bournemouth Sinfonietta, Michael Thompson, Harald Nerat, Slovak Philharmonic Chorus, Zdenek Kosler & Slovak Philharmonic Orchestra

Det mest forbløffende ved Mozart er ikke at han trods sin tidlige tragiske bortgang - komponerede et så stort antal værker - ej heller at han afprøvede enhver tænkbar genre, men det faktum, at han beherskede dem alle med et sådant mesterlig behændighed.
Det høres tydeligt på denne samling af ro, afslappende musik som er idealt til at lade energien op på. Musik fra
Klarinetkoncerten", "Eine kleine Nachtmusik", "Elvira Madigan"-koncerten m m.
kr. 59,95
Image Outer Darkness
Philip Schmidt-Madsen, organ

Musical lighthouses by Langgaard & Nielsen.kr. 59,95
Image 25 år med Klassiske Favoritter
I 25 år har Naxos levererat klassiske favoritter til musikelskere over hele verden. Vi har her begrænset os til 18 tracks med kunstnerisk kvalitet, skønhed og popularitet, som er gode repræsentanter for vores evne til at formidle kærlighed til klassisk musik.

kr. 25,00
Image Vivaldi for Meditation
Naxos Meditation-serie er en topsælgende serie.
Nu er turen kommet til den italienske barokkomponist
Vi har udvalgt blandt andet de langsomme satser fra De Fire Årstider, den kendte lansomme sats fra hans Piccolofløjtekoncert, samt meditativ musik fra hans lut-, violin- og cellokoncerter m.m.


kr. 59,95
Image Den Ny Carl Nielsen
Vokaleensemblet Musica FictaBo Holten
Musica Ficta indspillede i 2000 et udvalg på 16 af de mest yndede sange samt Motetterne op 55 fra 1928. Så "det ny" i nærværende udvalg består altså først og fremmest af en stor gruppe Carl Nielsen-sange som ikke er almindelig kendte.

kr. 59,95
Image Skønne Perler
"Denne gang vender de blikket mod hjemstavnen og kaster nyt lys på en stribe af de allerbedste modernistiske miniaturer, primært fra første halvdel af det 20. århundrede. Den uimponerede, nøgterne tilgang fra debutpladen er intakt, og det samme er kvalitetsbevidstheden ... Det er ikke kedeligt"
Politiken Januar 2011


"Tre anbefalelsesværdige danske cd'er med mezzosopraner i nyere musik ... Hetna Regitze Bruun har Hylding som pianist i betydelige danske liedsamlinger spændende fra Poul Schierbecks "Den kinesiske fløjte" og Vagn Holmboes "Moya - syv japanske sange" over sange af Herman D. Koppel og Poul Rovsing Olsen til Erik Norbys "Herbstlieder", fint og lytteværdigt"
Jyllands-posten Januar 2011

kr. 59,95
Image En Snes Danske Viser
Vokalensemblet Musica Ficta Bo Holten Carl Nielsens trang til at ytre sig på mange musikalske niveauer gav sig bl.a. udslag i at han livet igennem bidrog til Den Danske Sangskat, med alle de enkle og folkeligesange vi kender mange af, endnu i dag.
Et af de mest eklatante eksemplerpå dette er udgivelsen "En Snes Danske Viser" som Carl Nielsen og vennen og komponistkollegaen Thomas Laub udgav i 1915.
Udgivelsen som indeholder mere end ti sange af hver komponist søger enkelheden, naturligheden, - det sunde. De to komponister var optaget af sætte noget enkelt i stedet for senromantikkens overophedede følelsesbombardement, og så tonesatte de begge i viseform en stribe af de yndigste, og også djærveste, digte fra den danske poesis flora.

kr. 59,95
Image Music for trumpet and organ - St. Matthew Passion
St. Mattæus Passionen Arrangeret for Trompet og Orgel. Dorthe Zielke og Søren Johannsen
kr. 59,95
Image Min første Mozart
Serien "Min Første Klassiske Musik"fra Naxos er et perfekt springbrættil en livslang rejse igennem klassiskmusik. Musikken er nøje udvalgt og skræddersyet tilunge lyttere og omfatter kendte musikstykker, såvelsom mere skjulte juveler. CD-booklet indeholderintroduktion til hvert stykke musik. Denne unikke ogny-tænkende serie vil åbne en dør til en vidunderligverden som børn og forældre kan opdage sammen.Hvis du lytter nøje til denne cd, vil du læreen af de bedste komponister i verden atkende. Wolfgang Amadeus Mozart levedefor 250 år siden, man han bliver ved medat være berømt - så han må have væretspeciel. Han var en meget glad person. Hanvar også god til at spille klaver og violin.Og han skrev rigtig meget musik, som folkstadig elsker at høre i dag. Prøv at høre omikke også du vil elske at høre det!

INDEHOLDER:Figaros Bryllup, Symfoni nr. 40, Eine Kleine Nachtmusik, Tyrkisk Rondo, Klarinet Kvintet, Tryllefløjten, En musikalsk spøg ...og mange flere!kr. 59,95
Image Sange af J. P. Jacobsen
her præsenteres altså hvordan Jacobsen blev tonesat i tiden omkring 1900.Han var da en af Europas allermest dyrkede forfattere, ikke mindst af Rilke, og masser af tonesætninger væltede frem i perioden (tænk blot på Schönbergs "Gurrelieder" som vi jo desværre af gode grunde ikke kunne have med her). Af de fl ere hundrede tonesætninger har jeg udvalgt et par dusin af de bedste, både korsatser og solosange. Hele 12 komponisterer repræsenterede: 4 svenske, 1 norsk, 5 danske, 1 engelsk og 1 østrigsk (med Jacobsen i tysk oversættelse). Et par af teksterne fi ndes i mange tonesætninger (Irmelin Rose (5) og I Seraillets Have (4)), så man kan sammenligne, men vi har disponeret cd'en sådan at hver komponist har hver sin gruppe for sig, så man skulle kunne opfatte denne komponists Jacobsen-syn samlet. Carl Nielsen, FrederickDelius og Wilhelm Stenhammar har i særlig grad helliget sig Jacobsen, så de er naturligt nok sat i højsædet her, men vi er glade for også at kunne præsentere glimrende kompositioner af mindre kendte navne: ikke mindst Alfred Tofft (1865-1931) hvis to meget smukke tonesætninger er af digte som kun meget få komponister har givet sig i kast med, - måske fordi de er blandt de allermest darwinistiske. Tofft er jo ellers mest kendtfor at have komponeret "Ole sad på en knold og sang".Cd'en slutter med norske Johan Barthol dys "Asali" der er herligt salon-præget, men smuk og karakteristisk for en af de tendenser som Jacobsen-receptionen også rummede. Hans digte giver jo et meget vidt spillerum for fortolkning, hvilket vi håber denne "Sange af J.P. Jacobsen" til fulde afspejler.

kr. 59,95
Image Min første klavermusik
Fra serien "Min Første Klassiske".

Lyt til hvordan klaveret kan forvandle sig til en humlebi, et æsel, trolde, en fugl en hest og en sommerfugl. Det er godt nok kun et klaver, men den musik som kommer fra det er både spændende og smuk. Kan du opfange ABC-sangen her? Mozart får den til at lyde anderledes på mange forskellige måder. Der er så meget man kan nyde her og alt sammen blot fra ét fantastisk musikinstrument: Klaveret.kr. 59,95
Image Min første Beethoven
Fra serien ”Min Første Klassiske Musik”.

Beethoven var en musikalsk gigant. Han var ikke højere eller tykkere end andre, men hans musik er stor og hans navn er vigtigt. Beethoven er som en Olympisk gud indenfor klassisk musik. Noget af den musik han skrev er stærk og alvorlig og noget af det er meget blidt. Lyt her til orkestre, klaverer, violiner og andre instrumenter når de spiller nogle af de mest kendte musikstykker.
kr. 59,95
Image Sange af Carl Nielsen
Den store fornyelse i Carl Nielsens sidste år.
Da Carl Nielsen i slutningen af 20'erne lod sig inspirere af "Palestrina-korets" banebrydende fremførelser af tidlig musik i Danmark, førte dette frem mod to af hans helt centrale værker:
1) De Tre Motetter, og 2) Commotio for orgel. Begge værker tager tydeligvis afsæt i 1500-tallets vokalpolyfoni men folder sig som bekendt ud i ganske forskellige retninger.
For at lære stilen bedre at kende (ikke meget tidlig musik var dengang tilgængeligt i trykt form) og for ligesom at "øve sig", kopierede Carl Nielsen en række motetter af polyfoniens største mestre (Clemens non Papa, Lassus og Marenzio bl.a.), og disse manuskripter befinder sig nu i Det Kongelige Biblioteks samlinger.

Her har du chancen til at lytte til Motetterne.
Udgivelsen kan både downloades på I-tunes og købes her.

Den danske sangskat, Vol. 3 - Bo Holten & Musica Fictakr. 59,95
Image ELVERSKUD
Niels W. Gade er en af hovedpersonerne i den danske romantik. Hans Elverskud, der er et af de kendteste danske, musikdramatiske værker, bygger på gamle danske ballader. Sammen med Frülings-Phantasie, som blev et af de mest populære værker i Gades levetid, repræsenterer Elverskud højdepunktet i den danske romantik.


kr. 59,95
Image Messiah
Georg Friedrich Händel (1685-1759) composed his masterpiece "Messiah" over a period of only three weeks. Ever since its original performance in Dublin in 1714, the piece has achieved status as one of the quintessential cornerstones in western classical music, and it is probably the most well-known piece of church music. The idea of this CD is to adapt parts of the work for trumpet and organ. It is thought as a sequel to our previous CD "St. Matthew Passion" featuring music from the masterpiece of J. S. Bach.

kr. 59,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer