Kampagner 2022

Nedenfor finder du alle vores aktuelle kampagner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af de mange gode tilbud.
Image
Dacapo 40%

Januarudsalg

I januar kan du få hele 40% på cd-samlinger fra Danmarks nationale pladeselskab for klassisk og ny musik, Dacapo Records.

Carl Nielsen, Vagn Holmboe, Buxtehude, Hartmann, Mozart bokse med dirigent Adám Fischer og meget mere!

Vis ›
Image
Brilliant 30%

Januarudsalg

Få 30% på store bokse og komplette samlinger med Vivaldi, Haydn, Bach, Beethoven, Boccherini, Scarlatti fra Brilliant Classics.

Vis ›
Image
QUIET PLEASE 30%

Januarudsalg på afslappende musik

Det prisvindende pladeselskab Quiet Please fokuserer på musik til det moderne menneskes pauser. I samarbejde med skandinaviske læger og Harvard University har de udviklet og testet musik, så den ønskede afslappende effekt bedst kan opnås.

Guitarist og komponist Jacob Gurevitsch står bag projektet og har inviteret kolleger ind, blandt andre Henrik Lindstrand fra bandet Kashmir og Sara Indrio, vokalist og pianist.

Projektet har modtaget mange roser fra eksperter, livstilsguruer og musikere, såsom coach/stress ekspert Henrik Krogh, der siger:

“Høj kvalitet, en dyb respekt for genren og på samme tid dog en tiltrængt fornyelse af musik til afslapning og restitution - det er grundene til at jeg netop anbefaler folk at bruge Quiet Please”.

Også Ole Henriksen og tv-vært Hans Pilgaard er blandt Quiet Please-brugere sammen med Master Fatman, der kaldte et af albummene: "Det mest sublime afslapningsmusik!"

Vis ›
Image
Vinyl

Vinyl

Her kan du finde udvalgte vinyler med både ambience, jazz og klassisk musik.Vis ›
Image
Flotte anmeldelser

Anmeldt af pressen

Vi har samlet de bedste af vores anmeldelser her.
Der kommer hele tiden nye til – klik her, når du har brug for en god gave eller blot vil opdateres om vores seneste nye.


Vis ›
Image
AELDRE SAGEN

DE SKØNNESTE MUSIKOPLEVELSER - TIL DIG!

Naxos er et af verdens største og mest velrenommerede klassiske pladeselskaber og som følge af Naxos' samarbejde med Ældre Sagen i Danmark får du som medlem hele 25% på alle vores titler (det gælder dog ikke i forvejen nedsatte titler).
Se hvordan du får rabatten HER.

Priserne er eks. fragtomkostninger. Fragt koster mellem 30 og 60 DKK alt efter, hvor mange CD'er du bestiller.
Du kan læse mere om vores salgs- og leveringsbetingelser HER.

Nedenfor finder du en lille smagsprøve på alt, hvad vi har at tilbyde, og finder du ikke lige, hvad du søger her, så gå selv på opdagelse her på siden.


Vis ›
Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer