Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
Bryllupsmusik

Find din musik til brylluppet

Her kan du finde de klassiske musikværker, som normalt er blevet brugt i forbindelse med et bryllup i kirken.
Viser 11 varer
Image Brudens Guide til Bryllupsmusik
Denne cd indeholder bryllupsmusik kendt gennem tiden. Her finder du naturligvis vores egen brudevals, både Wagner og Mendelssohns "Bryllupsmarch", Bachs "Air" og mange flere klassikere.kr. 59,95
Image Der Er Et Yndigt Land
Med denne cd kan du putte et stykke Danmark i lommen. Den rummer musik, der har overskredet genrebetegnelsen "klassisk", og er blevet til nationale ikoner. Musik, der høres igen og igen ved festdage i kongehuset, ved gallaforestillinger, sportskonkurrencer, statsbesøg og andre nationale begivenheder. Set i det lys er cd'en en souvenir. Men den kan også høres som et portræt af Danmark, fra den tid, hvor det nationale var i centrum af livet og kunsten.

kr. 79,95
Image Civil Wedding Music (2 CD)
Brudens guide til det elegante bryllup. På 2 cd'er er der til enhver romantiker. Du finder bl.a. Händels "Music for the Royal Fireworks", Vivaldis "De fire årstider" og den smukke "Eine kleine Nachtmusik" af Mozart.kr. 110,00
Image Beautiful Wedding: Prelude
Denne cd er første del del af en serie af fire cd'er med bryllupsmusik. Albummet indeholder passende musik til det klassiske bryllups begyndelse.

kr. 79,95
Image Beautiful Wedding: Classical Music for the Wedding
Denne cd er en del af en serie af fire med bryllupsmusik. Denne udgave indeholder musik, der er skræddersyet til bryllupsmiddagen.


kr. 79,00
Image Beautiful Wedding: Jazz for the Wedding Dinner
Denne cd er fjerde album i en serie af bryllupsmusik. Det perfekte akkompagnement til bryllupsmiddagen med kunstnere som Jane Monheit, Ray Charles, Diane Schuur, John Pizzarelli, Dave Brubeck, Jacques Loussier, Nancy Wilson og Peabo Bryson.kr. 79,95
Image Wedding March and other Wedding Music, The
Vestlige bryllupsceremonier er traditionelt akkompagneret af klassisk musik. På dette album finder du bryllupsmarchen af både Mendelssohn og Wagner samt Händels "Alleluia Chorus" og Schuberts "Ave Maria" og flere kendte gospel stykker som eksempelvis "Oh, happy day!"

kr. 99,95
Image Music for a Perfect Day - Wedding Music for Harp
Stemningsfuldt og romantisk bryllupsmusik på harpe spillet af virtuose Yolanda Kondonassis. Her finder du stykker af Faure, Debussy, Bach & Vivaldi.

kr. 79,95
Image A Choral Wedding
Et særligt musikalsk kompendium til brude og brudgomme, der planlægger et kirkebryllup med et fuldt kirkekor. Her får du 2 cd'er. Cd1 er et udvalg af de bedste hymner fra den anglikanske kortradition, populære valg for de fleste kor. Cd2 er et udvalg af kendte, klassiske hymner.

kr. 110,00
Image Wedding Celebrations
Traditionelt bryllupsmusik fra 1800-tallets Wien. Her finder du værker af komponister som Schrammel, Strauss & Offenbach.

kr. 59,95
Image Wedding Music
Orgel og ensemble musik til brylluppet. Indspillet af Budapest Strauss Ensemble. Her finder du klassisk, romantisk barokmusik med komponister som Strauss, Wagner, Gounod & Bach.

kr. 59,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer