Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
Dacapo Boks Kampagne

20-50%

Vi har samlet nogle af Dacapos bedste bokse og fået en god pris for dem.
Det kan du også - det er blot at gå på opdagelse og finde julegaven.

Viser 17 varer
Image 7CD-BOX: The Symphonies
Thomas Dausgaard
DR VokalEnsemblet

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"Samtlige 16 svulmende, velorkestrerede orkesterudsagn er hermed indspillet. Langgaard-fans, kom ud af skabende og tag for jer!"
Politiken Thomas Michelsen


...De farverige titler er udtryk for en insisteren på, at musikken har en betydning ud over det musikalske, en mission af religiøs art. Selv om Langgaard først begyndte sit virke efter den symbolistiske epoke omkring 1900, har det vist sig frugtbart at opfatte Langgaard som en symbolistisk kunstner. De forskellige stilistiske udtryk har hver deres symbolske betydning, og de 16 værker belyser hinanden og danner tilsammen et univers med en egen fascinerende sammenhæng.
Bendt Viinholt Nielsen

kr. 249,98 (kr. 499,95)
Image 4SACD-BOX: Symphonies & Concertos
♥ ♥ ♥ ♥
"Gilbert har en effektiv, kraftfuldt fremadpegende måde at dirigere Nielsen på, der lukker musikken ind i det 21. århundrede."
Politiken

Denne eksklusive 4CD boks samler alle New York Philharmonics nye indspilninger af Carl Nielsens symfonier og koncerter under chefdirigent Alan Gilbert, kendt som The Nielsen Project. Udgivelsen er en milepæl i den internationale markering af Carl Nielsens jubilæumsår, og samtidig et stærkt, kunstnerisk statement for det berømte amerikanske orkester og solisterne Nikolaj Znaider (violin), Anthony McGill (klarinet) og Robert Langevin (fløjte).

kr. 271,80 (kr. 339,75)
Image 12CD-BOX: 45 Symphonies
W.A. Mozart: 45 symfonier
DR UnderholdningsOrkestret

Adam Fischer, dirigent

Med denne eksklusive CD-boks fuldbyrdes syv års arbejde for DR UnderholdningsOrkestret og chefdirigent Adam Fischer. På i alt 12 CD'er er alle W.A. Mozarts symfonier nu samlet - og der er også blevet plads til otte værker fra komponistens ungdom, som ikke normalt tælles med blandt symfonierne.

kr. 340,00 (kr. 425,00)
Image Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 150 år (1
Gennem 150 år har Det Kongelige Danske Musikkonservatorium manifesteret sig som en af de centrale institutioner i dansk musikliv. En lang række af musikkens store profiler, skabende såvel som udøvende, har haft deres virke på DKDM, og med denne cd-boks tegnes et enestående klangligt portræt af DKDM og væsentlige sider af dansk musik fra slutningen af 1800-tallet og frem til vor tid.

Se den komplette Trackliste HER


kr. 239,20 (kr. 299,00)
Image 4CD-BOX: The Complete Narrative Works
Denne nye CD-boks præsenterer barokmesteren Heinrich Schütz' samlede narrative værker (historiae) i de prisbelønnede indspilninger med Ars Nova Copenhagen dirigeret af Paul Hillier. De inderlige fortolkninger af historierne fra påske, pinse og jul præsenteres her sammen med dirigentens egen introduktion til Schütz' værker, som regnes blandt de fineste fra det 17. århundrede.

kr. 191,96 (kr. 239,95)
Image 4CD-BOX: The Masterworks, Vol. 1: Orchestral Music
Allerede i efteråret 2013 blev det afsløret, at dirigenten Michael Schønwandt ville få P2 Kunstnerprisen 2014, og ved P2s priskoncert stod han i spidsen for DR Symfoniorkestret med Carl Nielsens 3. Symfoni. Musik, han og orkestret har indspillet for Dacapo - og lige nu forbereder de en ny indspilning af "Maskarade", som Dacapo udsender i komponistens 150 års jubilæumsår 2015.
kr. 195,97 (kr. 279,95)
Image 6CD-BOX: The Masterworks, Vol. 2
Her er Carl Nielsens mesterlige kammer- og soloværker for første gang samlet på i alt 6 CD'er. Indspilningerne er prisbelønnede fortolkninger af unge danske topmusikere som Den Danske Strygekvartet, DiamantEnsemblet og Trio Ondine, mens klaverværkerne spilles på unik vis af salig Herman D. Koppel, der som ung indstuderede musikken sammen med komponisten selv.kr. 195,97 (kr. 279,95)
Image 6CD-BOX: The Complete Organ Works
★ ★ ★ ★ ★
"...Men det er ikke bare i geografisk forstand, at denne boks spænder vidt. Man kommer også langt omkring i det musikalske udtryk. De seks skiver har i den sidste uge taget så mange ture i min cd-afspiller, at dagligstuen nærmest har fungeret som en slags stueorgel. Bine Bryndorf spiller med en naturlig musikalitet og stilsikkerhed, hvad enten hun tager fat på de store brusende passager eller de stille inderlige sekvenser, der kan give lytteren en oplevelse af at have sneget sig ind i en kirke for at smuglytte til en mesterlig organist. Musikken fremmaner så at sige rummet. Man føler gang på gang trang til at folde hænderne og bare lytte."
Kristeligt Dagblad Peter Dürrfeld (21. Jan. 2016)

Denne prisvindende serie med Dietrich Buxtehudes orgelværker udkommer nu forførste gang samlet i en eksklusiv CD-boks. Oplev en enestående musikalsk rejse i dendanskfødte barokmester fodspor med organist og professor Bine Bryndorf, som udforsker Buxtehudes fabulerende stil stylus phantasticus gennem fem historiskeorgelers særlige klangfarver. For første gang på CD præsenteres værkerne på en rejsefra Sct. Mariæ Kirke i komponistens fødeby Helsingør over tre skandinaviske ognordtyske byer for at ende i Lübeck - byen, hvortil Buxtehudes berømte efterfølger J.S. Bach vandrede hele 300 km for at møde den gamle orgelmester.


kr. 167,97 (kr. 239,95)
Image The Symphonies (6 DVD)
Den spanske dirigent Rafael Frühbeck de Burgos (1933-2014) afrundede en stor, international karriere med to travle og frugtbare år som chefdirigent for DR SymfoniOrkestret. Dette eksklusive DVD-bokssæt hylder den afdøde maestro, som selv havde et stærkt ønske om at udgive en komplet Beethoven-cyklus med sit danske orkester. Med en række spektakulære liveoptagelser fra DR Koncerthuset kommer vi helt tæt på både dirigent og orkester i en dramatisk fortolkning af alle Beethovens ni symfonier. DVD-bokssættet indeholder også tre andre orkesterværker, som vidner om det enestående kunstneriske samarbejde mellem DR SymfoniOrkestret og Frühbeck de Burgos: Berlioz’ Symphonie fantastique, Richard Strauss’ Eine Alpensinfonie og Joaquín Rodrigos populære Concierto de Aranjuez med den verdenskendte guitarsolist Pepe Romero, som var en nær ven af dirigenten.


kr. 388,00 (kr. 485,00)
Image Maskarade, komplett
...Det är fråga om ett nationellt dokument, inget mindre, och det är mycket glädjande att inspelningen nu är tillgänglig i perfekt teknik...

...Iväg till skivhandlaren...(High Fidelity)

Carl Nielsens "Maskerad" anses alltsedan den uruppfördes 1906 vara den viktigaste operan som komponerats i Danmark. Här kan vi i en återutgivning (nu som Super Audio CD) avnjuta ett framförande av denna opera med Danish National Symphony Orchestra under ledning av John Frandsen. Denna skiva nominerades för en Grammy 1979.

Solister. Danish National Choir; Danish National Symphony Orchestra / John Frandsen.
kr. 191,96 (kr. 239,95)
Image 3SACD-BOX: Mitridate, rè di Ponto
GRAMOPHONE EDITOR'S CHOICE / RECORDING OF THE MONTH

Sine Bundgaard (soprano)
Anders Jerker Dahlin (tenor)
Maria Fontosh (soprano)
Kristina Hammarström (mezzo soprano)
Lisa Larsson (soprano)
Mathias Zachariassen (tenor)

Danish National Chamber Orchestra / Adam Fischerkr. 223,96 (kr. 279,95)
Image 4SACD-BOX: Idomeneo


Henriette Bonde-Hansen, soprano
Göran Eliasson, tenor
Christian Elsner, tenor
Kristina Hammarström, mezzo-soprano
Raffaella Milanesi, soprano
Stephen Milling, bass
Christoph Strehl, tenor

Danish National Chamber Orchestra
Danish National Choir
Adam Fischer, conductor


Press quotes on Fischer's Mozart operas for Dacapo
"The Danish Radio Sinfonietta play with an ideal balance between lean rhythmic articulation and shapely melodic phrasing. Fischer conducts with a sure sense of pacing ... I shall be surprised to hear a more satisfying Mozart opera recording any time soon".
GRAMOPHONE RECORDING OF THE MONTH - June 2010 (Mitridate) - Read full review

"With a fresh-voiced young cast and orchestral playing of crackling energy, this Danish Radio recording eclipses its closest CD rival..."
The Daily Telegraph, UK (Lucio Silla)

"Adam Fischer encourages playing of quivering energy from the trim, lean-toned Danish orchestra."
GRAMOPHONE EDITOR's CHOICE - Awards Issue 2008 (Mitridate)
kr. 239,20 (kr. 299,00)
Image Maskarade
"Blandt årets talrige Carl Nielsen-udgivelser befinder en nyindspilning af hans anden og sidste opera, " Maskarade" fra 1906, sig på allerøverste niveau. Det gælder både lydteknisk og kunstnerisk. Fra første til sidste takt er det den rene svir at lægge ører til, hvad det under optagelserne i august 2014 i DR Koncerthuset lykkedes Michael Schønwandt at få ud af sine tropper: et DR Symfoniorkester i absolut topform og en sand perlerække af tidens bedste sangere i netop det repertoire.(...) Der synges og spilles med så stor indlevelse, så man har let ved at se situationerne for sig. Hip, hip, hurra for Schønwandt!.
Kristeligt Dagblad

Carl Nielsen's komedieopera Maskarade har siden førsteopførelsen i 1906 haft særstatus på den danske nationalscene. Med denne nye indspilning leder Michael Schønwandt et hold af vor generations bedste Nielsen-sangere og DR SymfoniOrkestret gennem det på én gang festlige og rørende plot. Der er tale om den første studieindspilning af Maskarade i dette årtusinde, og det hele er optaget i surround sound i Koncerthusets ideelle indspilningsakustik.kr. 223,96 (kr. 279,95)
Image Siddharta
Edith Guillaume, Stig Fogh Andersen, Tina Kiberg, Aage Haugland, Erik Harbo, Kim Janken, Poul Elming, Christian Christiansen, Minna Nyhus, Birgitte Frieboe, Anne Frellesvig, Gert Mortensen, DR KoncertKoret, DR SymfoniOrkestret, Jan Latham-Koenig

Siddharta is one of the most remarkable works of recent Danish music. It aroused international attention when it was premiered at the Royal Opera in Stockholm in 1983. Next year the opera was staged again, this time with the Danish National Radio Symphony Orchestra and the English conductor Jan Latham-Koenig, and with a galazxy of Danish star soloists. It is in this version that Siddharta is now being released for the first time on CD. Besides Siddharta the CD set includes the percussion concerto For a Change which is an orchestral version of one of Nørgårds most famous works, I Ching for solo percussion.

kr. 119,98 (kr. 239,95)
Image Holger Danske, komplett
DANISH MUSIC AWARD
AMERICAN GRAMMY AWARD NOMINEE ...This recording is first-rate... (American Record Guide) ...If I don't include this recording in my year-end list of preferences, may my right hand forget its cunning... (Fanfare)
..With masterful conducting by Thomas Dausgaard, an orchestra of international caliber and recording of wide dynamic range and good balance, Holger Danske has the makings of a real sleeper... (Opera News) ...This is a fascinating and hugely enjoyable set...(BBC Music Magazine)

kr. 119,98 (kr. 239,95)
Image Ungdom og Galskab
...The performances could hardly show the work off in a better light...

... a charming discovery...

(Gramophone)

kr. 119,98 (kr. 239,95)
Image Liden Kirsten
Inger Dam-Jensen, Poul Elming, Kirsten Dolberg, Henriette Bonde-Hansen, Susanne Resmark, Gert Henning-Jensen, DR KoncertKoret, DR SymfoniOrkestret, Michael Schønwandt

kr. 119,98 (kr. 239,95)
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer