Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer
Image
P2pris 2018

De nominerede

Fredag den 19. januar løber P2 Prisen 2018 af stablen i DR Koncerthuset, og blandt priserne, der skal uddeles, er for eksempel ’P2 Prisen Årets Ildsjæl 2018’ og ’P2 Lytterprisen 2018’.

Læs mere om P2 Prisen her

Desuden finder du Årets P2 Kunstner:
den danske strygekvartet og deres udgivelser.
Læs mere om Valget af Strygekvartetten som P2 kunstner
Viser 10 varer
Image There is no Rose - Christmas in the 21st Century
Vocal Group Concert Clemens
Carsten Seyer-Hansen, dirigent

P2 skriver:
En imponerende gennemført og meget stemningsfuld juleplade.
Læs mere om P2s anbefaling HER
♥ ♥ ♥
De sjoveste sange er dem, der er begået af de yngste. Politiken

Med titlen ”There is no Rose...” følger udgivelsen temaet med rosen som et symbol på kærlighed, og de smukt sungne melodier sætter den helt rigtige julestemning an.
Den århusianske vokalgruppe Concert Clement synger julen ind med et udvalg af festlige jule-favoritter og mindre kendte værker i nye arrangementer.

kr. 139,95
Image Violin Concertos
5 Hjerter i Politiken
"De har en frækhed og en måde at få musikken til at leve på."

De 5 mest brillante koncerter for violin, blev alle nedskrevet før 19 års alderen! Mozart var ikke engang 15 år før han begyndte at komponere violinkoncerter, som blev brugt som baggrundsmusik til receptioner i Salzburg. En umættelig iver for selvstændighed ville dog lede den unge koncertmester til åbenlyst at udfordre de musikalske former, innovere med genrer, humor og frivolitet, som alt kan høres i dette første herlige samarbejde mellem violinisten Isabelle Faust og musikerne fra: Il Giardino Armonico

kr. 149,95
Image Violin Concertos
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"...Alene Gringolts’ klang er i sig
selv imponerende. Spinkel i de rolige kapitler, slank og pågående, hvor der er fart på. Og med masser af mørkbejdset fylde, når sentimentaliteten skal trækkes frem i lydbilledet... Copenhagen Phil maler med fint nuancerede og alligevel brede pensler, når musikken folder sig ud i widescreen, ligesom Gringolts sørger for masser af intime øjeblikke til stille eftertænksomhed."
Politiken april 2017

kr. 139,95
Image 10 Preludes & Six Pieces - Transcriptions of Satie
"In one way or another, he has always had a dialogue with music of the past, whether his own or other people’s, and this disc includes his lush and uncanny transcriptions of works by Nielsen (Fantasy Pieces) and Satie (Gymnopédies). Ensemble MidtVest has the diligence to keep them hushed, the urgency to propel his sombre Six Pieces for Violin, Horn and Piano."
The Guardian juni 2017

kr. 139,95
Image Mignon
PRÆMIERET AF STATENS KUNSTFOND
"Musikken er uforskammet romantisk – næsten som musik af en reinkarneret Robert Schumann – men samtidig umiskendelig Sørensensk. Ren skønhed."
Statens Kunstfond december 2016


★ ★ ★ ★ ★
"Velkommen til Bent Sørensens drømmeverden"
Magasinet Klassisk


"Usædvanlig smuk musik"
Yle, the Finnish Broadcasting Company februar 2017


★ ★ ★ ★
"...Komponist i sin tid, men også en uforbederlig neo-romantiker. Det er Bent Sørensen..."
Fyns Amtsavis

kr. 139,95
Image Complete Works for Violin and Piano, Vol. 1
Gunvor Sihm, Berit Johansen Tange

...de senere år har hans musik fået en renæssance. ......Og musikere som Gunvor Sihm og Berit Johansen Tange er blevet så begejstrede og fascinerede, at de allerede har indspillet en del af Rued Langgaards værker.

Læs mere om P2s anbefaling HER

kr. 139,95
Image Wood Works (LP)
Den Danske Strygekvartets kærlighed til den traditionelle, skandinaviske folkemusik er snart lige så kendt som kvartettens fornemme greb om det klassiske repertoire. Nu udgiver det danske ensemble, som i disse år er huskvartet hos både Lincoln Centre Chamber Music Society og BBC Radio 3, albummet "Wood Works" på både CD og LP. Her præsenterer kvartetten deres yndlingsmelodier fra den nordiske folkemusik - bl.a. det brudestykke fra Fanø, som i en videooptagelse er nået vidt omkring på YouTube og Vimeo med over 50.000 afspilninger.kr. 189,95
Image Wood Works
Den Danske Strygekvartets kærlighed til den traditionelle, skandinaviske folkemusik er snart lige så kendt som kvartettens fornemme greb om det klassiske repertoire. Nu udgiver det danske ensemble, som i disse år er huskvartet hos både Lincoln Centre Chamber Music Society og BBC Radio 3, albummet "Wood Works" på både CD og LP.

kr. 139,95
Image String Quartets, Vol. 2
"Er Nielsen nogensinde blevet spillet bedre? Disse unge danskere sætter en ny standard." (Gramophone) Her er den længede ventede opfølgning på Den Unge Danske Strygekvartets prisbelønnede fortolkning af Nielsens strygekvartetter. Den første cd i Den Unge Danske Strygekvartets miniserie med Nielsens kvartetter blev valgt som Gramophone Editor's Choice i sommeren 2007. En række estimerede dagblade og tidsskrifter fra hele verden var enige: Med denne fortolkning af Carl Nielsens strygekvartetter kastes nyt og forfriskende lys på vor nationalkomponist.

kr. 129,95
Image String Quartets, Vol. 1
Carl Nielsen førte dansk musik ind i det 20. århundrede og hans kammermusik har en fremtrædende plads i det internationale repertoire. Carl Nielsen komponerede dog kun et begrænset antal værker for strygere. På denne cd præsenteres to af komponistens strygekvartetter (i g-mol og F-dur) samt hans eneste strygekvintet (i G-dur). Alle tre værker spillede en central rolle i Carl Nielsens musikalske løbebane, idet de skaffede det nyopdukkede komponistnavn en betydelig succes og dermed bidrog til hans karrieregennembrud.

kr. 129,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer