Image
QUIET PLEASE 30%

Januarudsalg på afslappende musik

Det prisvindende pladeselskab Quiet Please fokuserer på musik til det moderne menneskes pauser. I samarbejde med skandinaviske læger og Harvard University har de udviklet og testet musik, så den ønskede afslappende effekt bedst kan opnås.

Guitarist og komponist Jacob Gurevitsch står bag projektet og har inviteret kolleger ind, blandt andre Henrik Lindstrand fra bandet Kashmir og Sara Indrio, vokalist og pianist.

Projektet har modtaget mange roser fra eksperter, livstilsguruer og musikere, såsom coach/stress ekspert Henrik Krogh, der siger:

“Høj kvalitet, en dyb respekt for genren og på samme tid dog en tiltrængt fornyelse af musik til afslapning og restitution - det er grundene til at jeg netop anbefaler folk at bruge Quiet Please”.

Også Ole Henriksen og tv-vært Hans Pilgaard er blandt Quiet Please-brugere sammen med Master Fatman, der kaldte et af albummene: "Det mest sublime afslapningsmusik!"
Viser 8 varer
Image Quiet Please, Vol. 1
"Denne cd er et result af et personligt ønske for mere dybde og fred i hverdagen – en interesse, som jeg deler med mange venner og familie. Jeg håber musikken vil inspirere folk til at være i vores stille revolution imod et konstant stigende tempo i verden i dag."
– Jacob Gurevitsch


kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image Queit Please, Vol. 2
"To me, any lesson learned in music is a lesson learned in life. Working with Quiet Music meant searching for a place beyond ego where all track of time is lost. As it turned out, time was to become the key word – Taking time out."
– Sara Indrio

kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image Quiet Please, Vol. 3
Here are six moments of peace. Six electronic inhalations. Simply made to calm the always bubbling city mind.

Be our guest: listen!


kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image Musik for Sjælen
"Det mest sublime afslapningsmusik!"
– Master Fatman

kr. 97,97 (kr. 139,95)
Image QUIET PLEASE 15 Minutes of Peace
Musikken fra QUIET PLEASE er virkelig med til at give mig en følelse af fred og ro —Ole Henriksen

QUIET PLEASE har virkelig hjulpet mig med at fokusere og samle mine tanker —Kenneth Carlsen

QUIET PLEASE er ren forkælelse af sjæl og sind
—Hans Pilgaard

De 4 stykker musik på denne CD er specielt komponeret til at give dig et dagligt break på 15 minutter.

15 minutter fri fra en travl verden. 15 minutter hvor du lader op og renser sindet for støj. 15 Minutes of Peace!

Du kan høre et enkelt nummer i løbet af dagen hvis du føler dig stresset, eller blot har brug for at få lidt mere energi. Simpelt og effektivt — med en opbyggelig og vedvarende virkning på fokus og livsglæde.

kr. 97,97 (kr. 139,95)
Image QUIET PLEASE Break of day
Afslappende musik af Sara Indrio, vokalist og pianist. Sara Indrio laver musik, der er som en "pude at hvile på". Musik kan bruges til at slappe af, forhindre søvnbesvær eller bare slappe af i din baggrundsmusik. Sangene indeholder ingen ord. Samarbejdet har givet håndgribelige resultater og i dag bruger mere end 900 danske Falck-ambulancer afspændingsmusik i patienttransporten.


kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image QUIET PLEASE Quiet Conversations
Dialog mellem akustiske og elektriske guitarer. Guitarist Jacob Qurevitsch skaber musik, der renser sindet i omverdenen for støjforurening og forstyrrende tanker.kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image QUIET PLEASE Shh...
Musik til travle bysind.

Musikken har en bred vifte af elektroniske toner, der tager lytteren med ind i en personlig og bølget verden af lyde.

Albummet Musik til travle sjæle er udviklet af Det danske pladeselskab Quiet Please, der i samarbejde med læger. Det er optimal afspændingsmusik, der holder sig til visse musikalske elementer og undgår typiske new age klichéer.

kr. 48,97 (kr. 69,95)
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer