Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette.

Læs mere om vores brug af cookies og persondata HER
Jeg accepterer
Image
Flotte Anmeldelser

Anmeldt af Presse

Vi har samlet de fleste af vores anmeldelser her.
Der kommer hele tiden nye til - klik her, når du har brug for en god gave, som skal være godt anmeldt.
Viser 46 varer
Image Oktett
❤❤❤❤❤ De får de mange stemmer i dette store stykke kammermusik til at tale sammen på lige fod
uden at overdøve hinanden. De dynamiske
nuancer er helt ekstreme,.. .
Politiken
In response to a commission from Count Troyer, who wanted a work closely modelled on Beethoven’s famous Septet op.20, Schubert – despite his fervent admiration for the older composer – resolutely struck out on his own by delivering an . . . Octet. While the enlarged forces opened his path towards symphonic writing, examination of the form and expression reveals a much more accomplished and personal composition than has generally been recognised by commentators. Isabelle Faust and her partners, enthralled by what is an exceptional work in every respect, offer us a new interpretation of it on period instruments.

kr. 139,95
Image Triple Concerto
♥♥♥♥♥
(De) leverer en på én gang tør og rummelig lyd, der får dem til at
lyde som et solidt sammentømret ensemble, selv om de er sat sammen til lejligheden.

Her er indre varme og drev.

Politiken 2018
✰ ✰ ✰ ✰ ✰ "et inciterende samspil, samtidig med at de hver for sig demonstrerer de nødvendige virtuose færdigheder." Kristeligt Dagblad 2018.


kr. 149,95
Image Piano Trios Vol. 1
♥♥♥♥♥
(Trio con Brio) er ultra omhyggelige ikke bare med hver tone, men også med afleveringen af den ene tone frem mod den næste, og resultatet er i top.
Politiken 2018..

kr. 139,95
Image Piano Sonatas
♥♥♥♥♥
"Lewis leverer klangmassage."

EDITOR'S CHOICE MAY 2018
"If last month's interview with Paul Lewis whetted your appetite for what we hope may be a long Haydn sonata journey, this well chosen first set won't disappoint!"
Gramophone


Haydn’s relationship with the keyboard was so intimate and inspirational that it enabled him to develop any number of ideas of the most varied character, from the most whimsical to the most dramatic: highly attractive music – in general dedicated to ladies – that combines mischievousness, ingenuousness, eloquence and lyricism. A whole art of contrast, interpreted with unique grace by Paul Lewis!

kr. 149,95
Image Piano Concerto No. 2 & Études-Tableaux, Op. 33
❤❤❤❤❤
Politiken skriver:Giltburg er den langsomste af de tre, og hans mørke bredde og svulmende muskuløsitet klæder musikken. Her er selvsikkerhed, patina og alvorligt flot orkesterspil.


kr. 80,00
Image Cantata: yet can I hear...
❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Han har en lethed i sin ubesværede, svævende klang.
Intet lyder klemt eller forceret. De mange koloraturranker klinger attraktivt,...
Det er imponerende.
Politiken april 2018.

This album contains a selection of solo cantatas, both secular and sacred, from the Italian, German, and English traditions. Includ­ing works by Handel, Vivaldi, and Bach in settings large and small, with obbligato instruments ranging from oboe to chimes, the magnificent cantatas on this album create a portrait of this intimately transcendent repertoire. With CANTATA; yet can I hear…, the American countertenor Bejun Mehta releases his first album on PENTATONE. Hailed as “arguably the best countertenor in the world today” by the Süddeutsche Zeitung, Mehta here joins forces with the players of the Akademie für Alte Musik Berlin, one of the most renowned early music ensembles of today.

kr. 139,95
Image Mathias Kjøller
❤ ❤ ❤❤ ❤
Kjøllers varemærke er hans silkebløde, mørke klarinettone, og alene med den kommer han langt,
Politiken april 2018.


★ ★ ★ ★ ★
"Suverænt klarinetspil På en ny cd med den glimrende førsteklarinettist i Aarhus Symfoniorkester, Mathias Kjøller, kan man både opleve klarinetten som balsam og som skrigende sporvogn – mest det førstnævnte. Men Mathias Kjøller viser med det timelange repertoire, han har udvalgt til os på denne cd, sin kolossale spændvidde."
Kristeligt Dagblad maj 2018


Den danske superklarinettist Mathias Kjøller, vinder af både Carl Nielsen Konkurrencen og tidligere første klarinettist i DR Symfoniorkester, samarbejder her med flere roste musikere. Albummet kredser omkring klarinettens verden som den blev skab af Schumann, Reinecke, Debussy, Berg og Corigliano.
Forbindelsen mellem komponisterne er først og fremmest emotionel og ganske udtryksfuld.

kr. 139,95
Image Deux
Performance ★ ★ ★ ★ ★
Recording ★ ★ ★ ★ ★
RECORDING OF THE MONTH
"The temptation for the reviewer when faced with playing of such consummate ease combined with involvement and attention to detail, is to go off the deep end into a sea of purple prose. Simply, this is one of the finest, most musically sensitive recordings to have come my way for some time (...) When the recording finished I listened to it all over again - it really is that good."
BBC Music Magazine april 2018

kr. 139,95
Image British Violin Concertos
★ ★ ★ ★
"Clare Howick, for whom Patterson wrote his 'Serenade' concerto, performs all three works with superb command, plus a glittering weight of tone surely not only due to the Stradivarius violin lent to her by the Royal Academy of Music for this recording. The BBC Scottish Symphony Orchestra accompanies with freshness and precision."
BBC Music Magazine april 2018


kr. 80,00
Image The Rite of Spring (Piano Four Hands)
❤❤❤❤❤"Den barbarisk-perkussive musik fremstår her med brutal styrke og klarhed."
Politiken februar 2018

"For sheer articulacy, synchronised gymnastics, flawless balance, range of colour and flinty attack, this is breathtaking pianism."
Gramophone february 2018

"The two-piano transcription is arguably as exhilarating as the full orchestration, and Andsnes and Hamelin offer a readig that is in turns thrilling, unsettling and beautiful."
BBC Music Magazine april 2018

kr. 139,95
Image St Matthew Passion

★ ★ ★ ★
"...it's worth hearing Lassus's 1575 setting. The singing is clean and pleasing."
BBC Music Magazine april 2018




kr. 80,00
Image Vildtvoksende fantasier

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"Der ligger en dejligt høj ambition i projektet, hvor formidlingen taler op – og ikke ned – til lytteren"
Politiken



kr. 69,98 (kr. 139,95)
Image Erlkönigs Tochter (Elverskud) (Vinyl)

★ ★ ★ ★
»Musikalsk set er der tale om en mere end tilfredsstillende udgivelse med gode sangere«
Kristeligt Dagblad marts 2018



kr. 119,98 (kr. 239,95)
Image Piano Concerto No. 2 & Études-Tableaux, Op. 33

❤❤❤❤❤
Giltburg er den langsomste af de tre, og hans mørke bredde og svulmende muskuløsitet klæder musikken. Her er selvsikkerhed, patina og alvorligt flot orkesterspil.
Politiken februar 2018


kr. 80,00
Image Michael Gielen Edition Vol. 6: Mahler Symphonies (

★ ★ ★ ★ ★
En attraktiv og prisvenlig Mahler-boks
"Der er ingen mangel på indspilninger af Mahlers samlede symfonier, og konkurrencen er hård. Et nyt sæt med den tysk-østrigske dirigent Michael Gielen har til gengæld meget at byde på. Et af de mere konkrete plusser er, at boksen, bortset fra de ni symfonier og den tiende, rekonstrueret af englænderen Deryck Cooke, rummer et væld af Mahlers orkestersange... Dette Mahler-tilbud er i ekstrem grad det, man på engelsk kalder ”good value for money”."
Kristeligt Dagblad februar 2018

kr. 599,50
Image Piano Concertos Nos. 2 & 3

❤❤❤❤❤
Han bevarer musikkens patos, men tilfører den klarhed og fremdrift, der matcher en nutidig dramaturgi og et Fortælletempo,vi kender fra biografen i dag
Politiken februar 2018



kr. 139,95
Image Symphony No. 9

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"...det er voldsomt, det virker, og sidste sats er ren smeltende nostalgisk afsked"
Politiken februar 2018



kr. 139,95
Image Piano Concerto No. 2 & Paganini Rhapsody

❤❤❤
Her kommer hendes forcer i form af det springende og elveragtige til deres ret i en sofistikeret kontekst...
Politiken februar 2018



kr. 139,95
Image Requiem

❤❤❤❤
Politiken skriver: (orkestret lægger) en let, stort set vibratofri bund med en fin metallisk snert under det professionelle tyske Rias-radiokor.




kr. 149,95
Image Symphonies Nos. 3 & 4

♥ ♥ ♥
"...Der er masser af medrivende musik på Seattles nye album. For eksempel den smukt balancerede klangdyne, som orkestret og de to sangsolister får skabt i den impressioni- stiske andensats af ’Espansiva’. Eller det dvæ- lende udtryk i tredjesatsen af ’Det uudsluk- kelige’..."
Politiken februar 2018

kr. 139,95
Image Le Sacre du Printemps (CD+Blu-ray)
❤❤❤❤
"Han (Urbanski) går efter vildskab, og man kan mærke, at han nyder at dyrke stilheden før stormen i den barbarisk-elegante ballet"
Politiken

One of the big events of 2017 was the opening of the Hamburg Philharmonie. Krzysztof Urbanski and the NDR Elbphilharmonie Orchestra gave inaugural concerts there that made a lasting impact on audiences and critics alike. On this occasion, the Polish conductor chose to record one of the works closest to his heart, The Rite of Spring: ‘Stravinsky invented a new language. For me, The Rite is not a score, but a painting: on each page, I see Matisse, Gauguin, the Fauve painters . . . It’s an explosion of colours, emotions, and surprises too: if you don’t know the piece, you never know what’s going to happen. It’s so suggestive that you don’t need to do all that much with the orchestra, the magic is written into the music. . . . When I conduct The Rite, I don’t think: the music penetrates your backbone, it’s inside you . . . It’s a ballet, and perhaps it’s because I was a dancer when I was younger that I can’t control my body when I hear and conduct this piece. It’s a mystical experience for me!’ The audio recording was made in sessions in the brand new Philharmonie and the BD that accompanies the CD includes the film of the concert given in February 2017 in this superb building designed by the Swiss architects Herzog and de Meuron.

kr. 139,95
Image Piano Concerto No. 2
❤❤❤❤❤
"Han tager kontant og klarlæggende fat, men også med et poetisk blik, så styrke og månelys skinner om kap.(...) Joseph Moog ... leverer det store udtryk i en grad, så man får lyst til at tage historiske klavergiganter som Emil Gilels og Clifford Curzon (og ) Stephen Houghs ned fra pladereolen og sammenligne."
Politiken


"This is Moog's third recording with Nicholas Milton and it's clearly a partnership that works well. Milton paces the mighty exposition of Brahm's first movement with purpose and a fine sense of control and Moog's technical aplomb is abundantly apparent."
Gramophone februar 2018


kr. 139,95
Image Thomissøn's Easter (Thomissøns påske)
★ ★ ★ ★ ★
"Der er kommet en del Luthersk musik ud på cd i 500-året for reformationen, men ikke noget, der kan slå Musica Fictas nye."
Klassisk februar 2018


"...samlet set vurderer jeg denne glimrende udgivelse som et uhyre vigtigt klingende klenodie fra vores kulturarv."
Dagbladet Information december 2017

kr. 69,98 (kr. 139,95)
Image Pelleas et Melisande (2 DVD)
★ ★ ★ ★
"Live var Jenny Daviet en stærk Mélisande og det samme er tilfældet tæt op, sky som et vildt dyr og med en sart følsomhed og renhed i stemmen."
Klassisk februar 2018

kr. 239,95
Image Early Piano Works
★ ★ ★ ★ ★
"Vi er milevidt fra Per Nørgårds værker komponeret med den såkaldte uendeligthedsrække, men det er spændende at opleve de trin, han trådte, inden han blev helt sin egen."
Klassisk februar 2018


"....den har været forunderligt opløftende at lægge ører til, et lille fascinerende hjørne af dansk musikhistorie."
Kristeligt Dagblad januar 2018

"Sivelöv gør elevarbejderne til rigtig musik med karakter og stil, men det sjoveste er faktisk, når man virkelig kan mærke, at melodierne stritter ud af sammenhængen, for sådan har Nørgårds musik egentlig altid også været. Overraskende og fantasifuld."
Politiken december 2017

"Ifølge musikforskeren Jens Brincker, som er forfatter af cd'ens hæfte, bar Nørgårds kompositioner på det tidspunkt præg af, at han endnu befandt sig i sine læreår. De viser dog - ikke mindst takket være Niklas Sivelövs lotte fortolkninger - at det drejede sig om et komponisthovede, der på et tidligt tidspunkt var fyldt med fremadskuende musikalske fantasier."
Flensborg Avis december 2017

kr. 69,98 (kr. 139,95)
Image Ernani (DVD)
★ ★ ★ ★
"I forestillingen i Monte Carlo er det også musikken, der er drivkraften med den stilsikre Daniele Callegarl i spidsen for orkestret. Fantastisk som har får skabt liv i dette partitur, så det melodiske træder frem, alle tempi står knivskarpe, og det musikdramatiske får nerve. Ramón Varga synger Ernani med en hæsblæsende energi og smukke fraseringer med plads til sikker klangbehandling."
Klassisk februar 2018

kr. 349,95
Image Voices of Defiance
★ ★ ★ ★
"Om det har samme hårdtslående karakter som rockmusikken i 1990'erne er svært at sige, men der er i hvert fald inderlighed og nøgtern beskrivelse af barske realiteter i rigt mål."
Klassisk februar 2018

kr. 139,95
Image Carmen (DVD)
★ ★ ★ ★
"Es Devlins scenografi og Kasper Holtens virtuose iscenesættelse er stjernerne i denne opsætning af 'Carmen' fra Bregenz Festspillene."
Klassisk februar 2018

kr. 189,95
Image Company
★ ★ ★ ★
"Værkerne får med denne udgivelse gjort en distancens meditation over det menneskelige selskab her på jorden."
Klassisk

kr. 139,95
Image I Puritani (2 DVD)
★ ★ ★ ★
"Forestillingen er bygget op om Diana Damraus Elvira, der tager scenen i besiddelse fra sin første entré."
Klassisk februar 2018

kr. 349,95
Image Lucio Silla (2 DVD)
★ ★ ★ ★ ★
"Stykket har kvaliteter, der ikke kun skyldes Mozarts musik, fremragende som den er."
Klassisk

kr. 389,95
Image Tapiola, En Saga & Eight Songs
★ ★ ★ ★ ★
KOLDBLODIG RÅSTYRKE
"De musikalske gestalter står frem som mættede klangflader i egen ret - det er Sibelius som det skal lyde aftappet direkte fra kilden."
Klassisk februar 2018

”Striking performance”
The Guardian

"Hannu Lintu proves himself a conductor able to explore and embody Sibelius’s sound world with great awareness of its mysteriousness and power; a very impressive release."
Gramophone

kr. 139,95
Image Symphonies Nos. 2 & 3
★ ★ ★ ★ ★ ★
"Det er svært ikke at lade sig fascinere af den konfliktfyldte verden, orkestret fremstiller."
Klassisk februar 2018

kr. 139,95
Image Piano Concerto No. 2 & Paganini Rhapsody
★ ★ ★ ★
"der er stemning på denne indspilning, masser af attitude og sampil mellem en livlig pianist og et livligt orkester."
Klassiskfebruar 2018

❤❤❤
Om Rakhmaninovs variationer for klaver og orkester "Her kommer hendes forcer i form af det springende og elveragtige til deres ret i en sofistikeret kontekst..."
Politiken





kr. 139,95
Image Symphony No 2 (Lobgesang)
★ ★ ★ ★ ★
"...en særdeles overbevisende tolkning af Mendelssohns'Lobgesang', hvor energi og lyrik blæser støvet væk fra den lidt problematiske komposition og får den til at fremstå frisk og indbydende."
Klassisk februar 2019

kr. 139,95
Image La Sonate de Vinteuil
"They charge Debussy's central Intermède with an intense theatricality, changing tone-colour by the phrase and almost by the note. But they handle the long lines of the Sant-Säens with equal assurance, and play two Reynaldo Hahn song transcriptions with unaffected sweetness. A disc with which you might well fall in love."
Gramophone februar 2018

kr. 139,95
Image Tone Poems, Vol. 5
"A thoroughly enjoyable and rewarding disc, highly recommended."
Gramophone februar 2018





kr. 99,95
Image Préludes & Children's Corner
"This fascinating new two-disc set of Debussy, superbly recorded by Ondine, presents the bona fides of the Finnish pianist Paavali Jumppanen as a musician of keen intelligence and almost preternatural sensitivity."
Gramophone februar 2018




kr. 139,95
Image The Rite of Spring (Piano Four Hands)
Editor's choice february 2018

"Even on paper - Hamelin, Andsnes, Stravinsky's Rite - this sounded thrilling. In the hearing it surpasses even those expectations; characterful, virtuoso, collaborative - and hugely impressive."

"For sheer articulacy, synchronised gymnastics, flawless balance, range of colour and flinty attack, this is breathtaking pianism."

kr. 139,95
Image Piano Concerto No. 2
"This is Moog's third recording with Nicholas Milton and it's clearly a partnership that works well. Milton paces the mighty exposition of Brahm's first movement with purpose and a fine sense of control and Moog's technical aplomb is abundantly apparent."
Gramophone februar 2018



kr. 139,95
Image Flame
"All in all, an expertly cohesive programme full of charms."
Gramophone februar 2018





kr. 139,95
Image Orchestral Works Vol. 3
"The result is riveting and, best of all, wholly satisfying. All in all, a thought-provoking release."
Gramophone februar 2018




kr. 139,95
Image The Gadfly (Complete Original Score)
"...Fitz-Gerald secures stylish, thoroughly attentive playing in blunter, more immediate sound. Get past he small font and the booklet notes are impressively detailed. If you're in two minds, the oft-recycled 'Bazar' will have you hooked. Completists will not hesitate."
Gramophone februar 2018


kr. 60,00 (kr. 80,00)
Image Pelleas et Melisande (3 SACD + Blu-ray audio)
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ POLITIKEN 2017
Musikken lyder som en drøm, og London Symphony Orchestra spiller den drømmende smukt på en ny komplet cd-udgivelse af operaen...
Magdalena Kozena.... er en mørk og moden Mélisande. Måske for sikker i grundtonen til partiet, men i øvrigt fantastisk at lytte til


"Watch out for the live recording on LSO Live’ Richard Morrison, The Times ‘Irresistible...the performance was being recorded for LSO Live. I shall be first in the queue to buy it.’ Rupert Christiansen, The Telegraph ‘Roll on the recording...’ BachTrack ‘Rattle’s relationship with this score is a long one, and it unfolds here in spontaneous, giddy arcs...picked out in gilded detail by the musicians of the LSO.’ Alexandra Coghlan, The Arts Desk ‘Rattle’s moving statement of intent. Simon Rattle and Peter Sellars go headstrong into a bright future with the London Symphony Orchestra...’ The Guardian ‘Rattle draws shimmering beauty from the forest...’ The Standard ‘Rattle’s conducting was immaculate... the performance has made me think about the work again, wondering how far I should prod that glorious surface to see what lies beneath.’ The Spectator ‘A magnificent achievement.’ Seen and Heard International Sir Simon Rattle leads an all-star cast in this highly anticipated new recording of Debussy’s evocative opera Pelleas et Melisande. It was captured in January 2016 during performances of an innovative collaboration between Rattle and Peter Sellars, two of the boldest creative minds in music and theatre today. Supported by the London Symphony Chorus, prepared by renowned choral director Simon Halsey, it is a moving statement of intent for Rattle’s tenure as LSO Music Director. The plot, a love triangle between Prince Golaud, his wife Melisande and his brother Pelleas, is shrouded in mystery and full of gripping twists and emotion-filled turns, ultimately ending in Pelleas’s untimely death. The sensuous score contains some of Debussy’s most exquisite music and perfectly crystalises the atmosphere of Maeterlinck’s original play. Debussy himself explained the appeal of the work: ‘The drama of Pelleas which, despite its dream like atmosphere, contains far more humanity than those so-called “real life documents”, seemed to suit my intentions admirably. In it there is an evocative language whose sensitivity could be extended into music and into the orchestral backcloth.’

kr. 179,95
Image Violin Concerto & Symphony No. 5
✩ ✩ ✩ ✩ ✩
"Isabelle Faust og Pablo Heras-Casado kaster musikken op i luften og får den til at flyve på en ny måde. Godt gået med en godt brugt romantisk klassisker som Mendelssohns violinkoncert".


kr. 139,95
Image Nocturnes
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"En undervurderet pianist på vore breddegrader er argentineren Nelson Goerner. En væver lille mand, der af folk, som har hørt ham spille live, beskrives som noget nær en undskyldning for sig selv, når han går på scenen.Men som på sine plader gang på gang har vist, hvor langt man kommer ved at skrælle det overflødige væk og arbejde i dybden med musikken på nodernes præmisser. Hans nye dobbeltalbum med Chopins nocturner er enkelt og poetisk. Slidstærkt og lige til at gå til. Så vil nogle sige, her mangler lidt parfume og klanglig flygtighed. Jeg synes, det er en nydelse at høre noderne tale direkte, fremført af en musiker, der smelter sammen med intentionerne i musikken og gør den til sin egen uden at gøre vold på den."
Politiken oktober 2017

kr. 139,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer