Viser 14 varer
Image SCARY MASTER PIECES
Music by Grieg, Liszt, Dvorak, Franck, Ducas, Saint-Saens.

Klassiske værker med et uhyggeligt tema. Lyt blandt andet til Troldmandens Lærling, Baba Yaga, The Hobgoblin og Mephisto Waltz.
kr. 59,95
Image Monster Symphony
Niels Marthinsen ved hvordan man slår en klo i lytteren - og hvordan man holder fast. Hans billedskabende musik er fyldt med udtrykskraft og skaber øjeblikkelig kontakt til lytteren. Niels Marthinsen er en af de mest virtuose komponister i Danmark, men er samtidig en meget rummelig kunstner. Der er ikke noget, der er forbudt i hans musik, hvor drama, humor, spidsfindigheder og store drøn trives ubesværet ved siden af hinanden. Værkerne på denne cd viser hans fantasifulde og medrivende brug af orkestret: Fra Monstersymfoniens groteske vitalitet til Panorama's studie i langsomhed og den tætpakkede opera-trailer" med glimt fra hans seneste opera Skriftestolen."""

kr. 79,95
Image Monster Music (Film Music)
Moscow Symphony Orchestra/William Stromberg

FRANK SKINNER
Son of Frankenstein


kr. 80,00
Image House of Frankenstein (Film Score)
Hvis der er en regerende ironi om komponisten Hans J. Salter, er det, at han efter at have flygtet fra det tredje riges mareridtrige verden i 1937, sluttede i Amerika og scorede Universals klassiske Frankenstein -film, der alle var centreret om gale forskere med navne som Niemann og Frankenstein og Edelmann, og alle drejede sig om en overmenneskelig brute, hvis død kun varede indtil den næste efterfølger. Men hvis Salter nogensinde virkelig overvejede denne ironi, nævnte han det sjældent. Da han kort før sin død i 1994 endelig blev spurgt om det, humrede han kun, tænkte et øjeblik og svarede derefter: "Det må have været skrevet i stjernerne."

kr. 80,00
Image Dracula (Film Music)
Wojciech Kilar, født i 1932 i Lvov, Ukraine (tidligere Polen), flyttede til Paris i 1959, hvor han studerede for Nadia Boulanger. I 1960 skrev Kilar filmmusik for første gang, og han blev hurtigt en af ??de mest lejede filmmusikkomponister i Polen. Han skrev musik til film af blandt andre Krzysztof Kieslowski, Krzysztof Zanussi, Kazimierz Kutz og Andrzej Wajda. Kilar havde skrevet musik til over 100 polske film, da han fik sin første opgave af en amerikansk filminstruktør, nemlig at skrive musik til Bram Stokers "Dracula".

kr. 80,00
Image Curse of the Werewolf (Film Music)
Dirigent er Carl Davis, der udover at dirigere også er en af ??de mest fremtrædende komponister inden for filmmusikgenren i Storbritannien i dag.

... Carl Davis har gjort en forbløffende indflydelse på musikken i Storbritannien. Han har spillet en integreret rolle i genvurderingen af ??stumfilmsklassikere, hævelsen til hidtil uhørte standarder for den engang ydmyge tv -tema melodi og nu som dirigent / komponist i den symfoniske musiks verden ...
Musical Opinion

kr. 59,95
Image Of Witches & Devils
Dette album indeholder værker fra Paganini, Tartini og Locatelli og er en rejse gennem ægte violinvirtuositet. Særligt bemærkelsesværdig ved denne udgivelse er Paganinis Sonata a preghiera M.S. 23. Dette er den første indspilning af den uforkortede originale version, og den udføres på Paganinis egen violin fra 1742. En af Italiens mest berømte violinister, Luca Fanfoni fortolker disse værker upåklageligt.

kr. 139,95
Image The Canterville Ghost
Gordon Gettys anden opera i gotisk tema, baseret på den populære novelle af Oscar Wilde. Operaen kontrasterer den perfekte komiske glans med den mere skumle og foruroligende fortælling om den tidligere opera, der løst var baseret på Poes 'The Fall of the House of Usher'.kr. 235,00
Image Pictures at an Exhibition
★★★★
Uppsala Nya Tidning

National Symphony Orchestra of Ukraine / Theodore Kuchar.

Musorgsky komponerede efter malerier på en udstilling for klaver i 1874. Det blev skrevet, efter at Musorgsky havde været på en udstilling, hvor en af ??hans nære venner udstillede akvareller og tegninger. Disse inspirerede Musorsky så meget, at han begyndte at komponere musik, der skildrede de forskellige værker, han havde set på udstillingen. Et gennemgående tema i værket er Promenade, der skildrer, hvordan Musorgsky går fra et maleri til et andet. De beskriver de andre bevægelser forskellige akvareller og tegninger. Lyt især til fjerde sats - The Old Castle - som har en meget suggestiv melodi spillet på altsaxofon og den sidste storslåede sats The Great Gate i Kiev. Flere komponister har orkestreret malerier på en udstilling. På denne cd kan vi høre Ravels tilpasning, som er den mest berømte version.

kr. 49,95
Image Chopin's Ghosts - Works for Cello and Piano
Dette er det andet Naxos-album med Paul Reales musik. Det inkluderer verdenspremiereindspilning af Chopin's Ghost, en fremmaning af den store romantiske komponists poetiske ånd. The Seven Deadly Sins (9.70204) kombineret med andre værker for violin og klaver blev beskrevet som 'umiddelbart tilgængelig musik skrevet med håndværk, bid, intelligens og humor'.


kr. 80,00
Image Big Beautiful Dark and Scary
★★★★★
"Grænserne mellem det, der normalt kaldes nutidig musik eller kunstmusik, og hvad der udføres af musikere, der er aktive på pop-, rock- og jazzscenen, har længe været så afslappede, at det nogle gange er svært at vide, hvad der er hvad. Tag bare det seneste album fra Björk, noteret som et popalbum men stort set muligt at blive stemplet som samtidskunstmusik. Det amerikanske kunstmusikensemble Bang On A Can All Stars har altid været udtalt grænseoverskridende, både hvad angår image, spillestil og valg af Musikken skal udføres. Gruppen er en del af den 25-årige paraplyorganisation Bang On A Can, der blandt andet har base i New York, bestiller værker og arrangerer tilbagevendende festivaler. Dobbeltalbumet Big beautiful dark and scary er en del af jubilæumsfesten og kan tjene som en glimrende introduktion til den komplekse musik og ikke-akademiske holdning, som Bang On A Can står for på forskellige måder. Albummet indeholder værker af grundlæggerne Julia Wolfe, David Lang og Michel Gordon jämside s med fortolkninger af værker fra eksterne komponister, herunder David Longstreth, et førende medlem af hipsterbandet Dirty Projectors."
Svenska Dagbladet

Værker af Louis Andriessen, David Lang, Julia Wolfe, Michael Gordon, Evan Ziporyn og Conlon Nancarrow

kr. 139,95
Image Music of the Abyss
★ ★ ★ ★
"Kender man ikke i forvejen til
Langgaards stil, er denne cd en
glimrende introduktion til manden, der i sin levetid kom til at
stå i skyggen af Carl Nielsen"
Peter Dürrfeld, Kristeligt Dagblad

★ ★ ★ ★ ★
"Enhver komponist skulle have et lille portræt af Langgaard hængende på væggen, som en påmindelse om ikke at være bange for at gå sin egen vej" Tobias Lund, Sydsvenskan

Rued Langgaard’s (1893-1952) inner division can be experienced at its extreme in the chamber music written between 1913 and 1924, in which the secure world of his youth is undercut by a dark musical understream. This is most apparent in the work for piano, Music of the Abyss, which is presented here in a transcription for chamber ensemble by Allan Gravgaard Madsen (born 1984) of which this is the first recording. This meeting between Langgaard and Gravgaard brings to a climax the work’s view of modern man’s destructive strength in a crazy ride towards the abyss.

Lyt til albummet på din streamingtjeneste

kr. 139,95
Image Ghost Stories
kr. 139,95
Image Orchestral Works: Baba Yaga / Kikimora / The Encha
kr. 59,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer