Acceptér Cookies

Naxos bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre det lettere for dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du dette
Jeg accepterer

Mozart, W A - The Lover’s Garden (DVD)

Køb + kr. 189,95

Leveringstid: Forventes afsendt indenfor 3 hverdage
Levering ca.: 7 hverdage.
In the garden of a Baroque villa, a chamber orchestra is playing Mozart’s wonderful quartets and quintets, and everywhere is pervaded with echoes and references to the composer’s world. As if by magic or conjured by the imagination, figures emerge from the shadows of the labyrinthine garden: they are Mozart’s characters, and they play with – or perhaps make fun of – the guests at the party, embroiling them in their well-known amorous dalliances. With lightness and irony, this journey into the universe of Mozart tips its hat to the 1700s also with the scenery and costumes, and fills the garden with fun and passionate virtuoso dances, which follow each other dynamically and quickly with constant changes in the mood. Like in a dream where everything is jumbled together, where reality and illusion merge.
Varenummer 743708
Stregkode 0814337014377
Udgivelsesdato 26-01-2018
Kategori Klassisk musik
Plademærke C Major
Medie Type DVD
Antal enheder 1
Komponister Mozart, W A
Orkestre Orchestra del Teatro alla Scala
Skriv din egen anmeldelse
Du skal logge ind for at kunne anmelde
Hvis du kan lide The Lover’s Garden (DVD), fortæl gerne dine venner om det! Du kan let og enkelt dele siden direkte på Facebook, Twitter og via e-mail her nedenfor


kr. 349,95
Mozart, W A - The Lover’s Garden (Blu-ray)
kr. 389,95
Mozart, W A - Le nozze di Figaro (2 DVD) - Welser-Möst, Franz
kr. 389,95
Mozart, W A - Lucio Silla (2 DVD) - Minkowski, Marc
kr. 285,00
Verdi, Giuseppe - I due Foscari (DVD) - Mariotti, Michele
Mozart, W A - Die Zauberflöte (DVD) - Fischer, Adam 740408 18-08-2017 kr. 389,95
Mozart, W A - Mozartwoche Salzburg, 2015 - Minkowski, Marc 736708 15-07-2016 kr. 239,95
Mozart, W A - Klarinettkonsert/Symfoni nr 25 - Bernstein, Leonard 2072088 09-10-2006 kr. 189,95
Varen er midlertidigt udsolgt.
Mozart, W A - Greatest Hits 2010005 09-10-2006 kr. 85,00
Varen er midlertidigt udsolgt.
Mozart, W A - A Mozart Gala from Prague - Honeck, Manfred (conductor) 2055158 19-06-2006 kr. 189,95
Bartoli, Cecilia (mezzo-soprano) - Cecilia sings Mozart Arias - Mozart, W A OA0820 31-03-2003 kr. 189,95
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min Konto
Min Indkøbskurv: 0 varer